Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Audi R8 Spyder vjen me një stil të veçantë

Prizren Post | 13:50 - 26.03.2016

Audi R8 Spyder ka debutuar në shfaqjen e auto show New York të mërkurën, makina do të ketë një motor V10 5.2-litra me një transmetues të dyfishtë me shtatë shpejtësi(S-tronic).


Makina ka trupin prej karboni dhe alumini ndërsa ka një çati të lehtë e cila shtrihet mbi kabinë, ajo mund të ngrihet dhe të ulet për 20 sekonda, kur makina lëviz me shpejtësi deri në 50 km/h.

Brendia është si në R8 Coupe, R8 Spyder merr një kasollë të frymëzuar nga garat me një kabinë virtuale që do të kontrollet lehtë timoni.

R8 Spyder do të prodhohet në Neckarsulm të Gjermanisë. Çmimi do të bëhet i ditur në një datë të mëvonshme.


Arivisti Company