Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Austria ndalon vendosjen e flamurit turk në ballkone

Prizren Post | 08:50 - 28.07.2016

Vjenë – Austria ndalon disa qytetarëve në Wiener Neusttadt të cilët protestojnë tentativën e FETÖ-s për grusht shteti, vendosjen e flamujve të Turqisë në ballkonet e tyre, raporton Anadolu Agency.

Kryetari i Bashkisë së këtij qyteti Klaus Schneeberger, në një letër të dërguar shoqatave turke dhe administratorëve të pallateve, ka kërkuar heqjen e flamurëve turq nga ballkonet.

Kjo është demokracia e vendeve europiane!!!/Prizren Post/


Arivisti Company