Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Avdullah Hoti: Nuk ngarendim me dekada për pozitën e Kryeministrit

Prizren Post | 13:43 - 27.05.2017

“Ne jemi teknokrat. Ne kryejmë punë. Nuk ngarendim me dekada të bëhemi Kryeministra. 

Programi jonë është kontratë me qytetarët, nuk vrapojmë pas posteve”, ka thënë Hoti, në Prizren.

Hoti ka premtuar se do Qeveria e re e Kosovës do t’i përkrahë të rinjtë për një vit në punë praktike me pagësë.

“Buxhetin brenda dy viteve do ta bëjmë tre miliardë euro”, ka premtuar ai.

Hoti është kandidat për Kryeministër nga LDK, AKR dhe Alternativa.


Etiketa:
Arivisti Company