Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

“BE konfirmon përmbushjen e kritereve për vizat”

Prizren Post | 21:49 - 21.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Rrugës së procesit të liberalizimit të vizave po i vjen fundi. Kjo për faktin se Kosova edhe zyrtarisht ka përmbushur tetë kriteret e vendosura nga Bashkimi Evropian për liberalizimin e vizave.

Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku, thotë se përmbushja e këtyre kritereve është evidentuar edhe nga misioni faktmbledhës i dërguar nga shtetet anëtare dhe Komision Evropian.
Çollaku në intervistën dhënë për emisionin “Politikë” në Tribuna Channel, ka folur gjerë e gjatë për këtë proces të rëndësishëm për qytetarët e vendit.

I pari i Integrimeve Evropiane pret që shumë shpejt Kosova të marrë rekomandimin pozitiv për heqjen e vizave.

Për me shumë ndiqeni videon:


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company