Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Bëri dialog pa pyetur askënd, Presidenti tani raporton se çka bërë!

Prizren Post | 13:02 - 29.06.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Presidenti i vendit, Hashim Thaçi pritet që për herë të parë të raportojë para Qeverisë rreth ecurisë së dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të zhvilluar në Bruksel.

Në presidencë i kanë thënë Klan Kosovës se sipas të gjitha gjasave Thaçi do të raportojë në mbledhjen e Qeverisë e cila nis për pak minuta.


Etiketa:
Arivisti Company