Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Berisha: Kohëve të fundit uji po rrjedhë në mullirin e “diktaturës”

Prizren Post | 17:32 - 25.09.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prizren – Deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i Bashkimit Demokratik Zafir Berisha edhe njëherë ka shprehur revoltën e tij lidhur me zhvillimet e fundit në skenën politikë në Kosovë. Ai ka marrë shkas edhe nga deklarimet e fundit të disa zyrtarëve të LDK-së dhe në postimin e tij në facebook ka shkruar:

Zafir Berisha fb


Bëni një koment

Arivisti Company