Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

BIK: Në këtë ditë fillon muaji i Ramazanit

Prizren Post | 11:59 - 25.05.2017

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.

Nga muaji i shenjtë i Ramazanit na ndajnë vetëm edhe dy ditë. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajte nga një veprim”.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.


Etiketa:
Arivisti Company