Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Biznese Bullgare interesohen për investime në Kosovë

Prizren Post | 18:01 - 16.07.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Disa biznese Bullgare, do të vizitojnë nesër Kosovën dhe do të shohin nga afër mundësit e investimeve në vendin tonë.

Sipas Aleancës Kosovare të Biznesit (AKB), bizneset nga Bullgaria kanë shprehur gatishmëri për investime të raja në Kosovë.


Etiketa:

Bëni një koment