Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Bolt: Jam më i miri në sportin tim

Prizren Post | 16:19 - 31.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vetëm pak ditë përpara çeljes zyrtare të Lojërave Olimpike, Usain Bolt shikon me optimizëm duke shpresuar që shkruajnë një tjetër faqe të lavdishme në librin e më të mëdhenjve të atletikës. Rekordmeni i 100 dhe 200 metrave e ka hedhur pas krahëve dëmtimin muskular dhe tashmë ndihet gati për të zbritur në pistë.

“Ndihem shumë mirë pasi kam punuar shumë gjatë javëve të fundit. Në Rio 2016 do të garoj në kushte perfekte. Kam shumë besim se do të përsëris suksesin e dy olimpiadave të shkuara. Për mua, olimpiada është kulmi i karrierës së një atleti dhe jam shumë i lumtur që do të rikthehem sërish në pistë”.

Ndryshe nga shumë atletë të tjerë që ndihen të frustruar për shkak të virusit Zika, Bolt i ka idetë e qarta dhe nuk preferon të flasë gjatë për këtë temë.


Bëni një koment