Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

BQK raporton sot në Komisionin për Buxhet

Prizren Post | 09:58 - 26.05.2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Banka Qendrore e Kosovës raporton sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere lidhur me Raportin e Progresit për vitin 2020.

Po ashtu, në këtë komision do të shqyrtohet edhe raporti për Projektligjin e plotësuar nga Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Raportimi do të filloj nga ora 10:00.


Etiketa:

Bëni një koment