Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Braktisja e shqiptareve ndaj Kudsit

Prizren Post | 22:41 - 10.12.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Autor: Olsi JAZEXHI

Po dua te bej nje analize mbi braktisje e Kudsit nga bashkesite islame te shqiptareve ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni. Ne Tirane psh Kudsi nuk eshte permendur ne disa xhami qe kam pyetur. Hoxhallaret flasin per laraska dhe shperndajne thasa me miell sikur te jene furnitore dyqanesh. Faqet zyrtare te KMSh, BIK, BFIM merren me mevlude dhe konferenca amerikanesh. Faj ketu nuk kane vetem gylenistet. Jane sherbimet sekrete dhe terrori indirekt amerikan qe i ka bere hoxhallaret shqiptare te tradhetojne dhe mohojne Kudsin ne nje moment kaq historik sa ky. Ne nje kohe qe BE-ja, OKB etj te gjithe kauret dhe bota islame, dhe vete Papa kane denuar Trumpin keta gjytyrymet tane me kollare dhe me selfie ne FB nuk kane bezuar fare. Thjeshte tregojne sesi jane kthyer ne shperndares ndihmash.

Dua te kupto se cilat jane arsyet. Po OJQ-te e iftareve turke dhe arabe a kane reaguar? Me coni ca linke apo fakte ne privat apo publik qe te me ndihmoni te kuptoj pse kjo tradheti kaq masive ndaj Kibles se pare? Po kur sauditet te shembin Qabene nje kaq urte do rrine hoxhallaret tane? Do shperndajne ndihma ne Fier dhe ne Lushnje? Po pasi zionistet te shembin Aksen dhe sauditet Qabene, nga do falen hoxhallaret tane? Nga Lushnja?

Me ndihmoni me fakte nese dini.

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.


Etiketa:

Bëni një koment