Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Bylisi, ILIR apo GREK ? Historia që duhet njohur nga të gjithë

Prizren Post | 13:53 - 28.06.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pak javë më parë kritiku i njohur italian Vitorio Zgarbi e quajti Bylisin qytet grek…

Por si qendron e verteta?
Cfare fsheh historia e ketij qyteti?
Si e identifikojne autoret dhe burimet e lashta?
Stand Up: Vetem permes tyre do te zbulojme Bylisin dhe te verteten e tij.
Një histori e jashtezakonshme dhe e harruar.

Për më shumë shikoni Gjurmë Shqiptare nga Marin Mema.


Etiketa:

Bëni një koment