Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Çdo marrëveshje Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohje reciproke

Prizren Post | 10:46 - 27.02.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

SHKUP – Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj në një takim me homologun maqedonas, Nikolla Dimitrov ka folur rreth marrëveshjes Kosovë-Serbi.

Cakaj tha se Shqipërisë i takon ta mbështesë pozicion e Kosovës në këtë proces.

Ai tha se Shqipëria ka një rol mbështetës për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë.

“Konsiderojmë se çdo marrëveshje Kosovë-Serbi duhet të përfundojë me njohjen e ndërsjellë, që siguron perspektivë evropiane dhe ulëse në OKB për Kosovën”, tha Cakaj.


Etiketa:

Bëni një koment