Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Çdo rast i dyshimtë tek nxënësit duhet të hulumtohet menjëherë

Prizren Post | 15:18 - 13.09.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRISHTINË – Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka uruar fillimin e vitit shkollor 2020/2021 për të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit.

Përmes një postimi në Facebook IKSHPK ka rekomanduar që të zbatohen rregullat e reja në shkollë ndaj COVID-19.

“Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale”.

Dhe çdo rast i dyshimtë i sëmundjes te fëmijët do të hulumtohet dhe gjurmohet menjëherë.


Etiketa:

Bëni një koment