Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Çeku paralajmëron ndryshim të emrit të FSK-së

Prizren Post | 10:32 - 31.01.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë, 31 janar – Ndryshim të misionit të FSK-së dhe ndryshim të emërtimit të saj, parashikojnë rekomandimet që do t’i dërgohen në muajin shkurt Qeverisë së Kosovës, pasi që ka përfunduar procesi i rishikimit të sektorit të sigurisë, që ka zgjatur për një vit e gjysmë. Ministri i FSK-së, Agim Çeku, i tha RTK-së se ndryshimet do t’i përmbushin pritjet e qytetarëve, pa treguar nëse kjo forcë do të quhet ushtria e Kosovës.


Bëni një koment