Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Certifikohen 155 rekrutë të FSK-së

Prizren Post | 08:46 - 30.04.2015

Ferizaj – Ceremonia e certifikimit të 155 rekrutëve të FSK-së mbahet sot në ora 11:00, në Kazermën “Skënderbeu”.

Ceremonia e certifikimit të 155 rekrutëve të FSK-së mbahet sot në ora 11:00, në Kazermën “Skënderbeu” të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në Ferizaj.

Në këtë ceremoni të pranishëm do të jenë ministri për ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës Haki Demolli, komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës gjenerallejtënant Rrahman Rama, gjeneral, oficerë dhe nënoficerë të FSK-së, përfaqësues të ambasadave në Kosovë, atashe ushtarak të akredituar në Kosovë, familjarë të rekrutëve etj.

Trajnimi bazik ka zgjatur nëntë javë (2 mars-30 prill).


Arivisti Company