Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Çollaku: S’ka më arsyetime për t’u vonuar liberalizimi i vizave

Prizren Post | 07:21 - 18.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Ministri i Integrimit Evropian, Bekim Çollaku, ka vlerësuar se liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës duhet të ndodhë këtë vit.

Në një intervistë për “Epokën e re” ai tha se askush më nuk ka asnjë arsyetim racional për ta vonuar këtë proces.

Pavarësisht rrethanave jo të mira në të cilat gjendet Bashkimi Evropian, Çollaku ka thënë se BE-ja dhe shtetet anëtare duhet t’i japin fund izolimit të qytetarëve të Kosovës.


Etiketa:

Bëni një koment