Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

De Bruyne po pret ndalimin e CL përpara se të vendosë të ardhmen në Man City

Prizren Post | 22:20 - 02.05.2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Me klubin e dëbuar potencialisht nga konkurrenca kontinentale deri në vitin 2022, Belgjiani po fiton kohë duke marrë në konsideratë opsionet e tij.

Ylli i Manchester Cityt, Kevin De Bruyne pranon se rezultati i thirrjes së klubit të tij kundër ndalimit të tyre në Ligën e Kampionëve mund të ketë pasoja të mëdha për të ardhmen e tij.

City u shpall fajtor për “shkelje serioze” të rregullave të Fair Play Financiar të UEFA-s më herët, në vitin 2020 iu dha një ndalim dy-vjeçar nga konkurrenca europiane.

Klubi është duke apeluar aktgjykimin, megjithëse ka një prapambetje në Gjykatën e Arbitrazhit për Sport për shkak të shpërthimit të coronavirusit dhe një zgjidhje e shpejtë nuk ka të ngjarë, shkruan Goal.com.


Etiketa:

Bëni një koment