Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Demolli: Rekrutët e FSK-së të certifikuar sot, janë nga komuniteti serb dhe malazez

Prizren Post | 11:42 - 07.07.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – “Certifikimi i 61 rekrutëve është një hap drejt përmbushjes së obligimeve ligjore të FSK-së, që do të jetë e aftë të përmbush obligimet e saj me profesionalizëm. Certifikimi i sotëm ka të veçantën e vet se përmes tij po bëhet dhe përmbushja e radhëve të FSK me pjesëtarët e pakicave që dëshmon diversitetin tonë si FSK dhe shtet”, tha Demolli


Etiketa:

Bëni një koment