Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Deputetët janë në Kuvend, nuk dihet se si do të veprohet

Prizren Post | 10:27 - 02.10.2014

Anëtari i Kryesisë së AAK-së, Avni Arifi, ka thënë për KosovaPress se deputetët e koalicionit VLAN, janë mbledhur zyrat e Grupit Parlamentar në Kuvendin e Kosovës por ende nuk ka ndonjë vendim se si do të veprohet më tutje.

Ai ka thënë se shtyrja e vazhdimit të seancës konstituive nga kryesuesja e Kuvendit, Flora Brovina, është e dëmshme për demokracinë dhe parlamentarizmin në Kosovë.


Etiketa:
Arivisti Company