Dhjetëra të arrestuar në Shkup, Kumanovë, Gostivar dhe Strugë

Në aksionin e madh policor që nisi sot në lagjet e Shkupit, Gazi Babe, Dizhon dhe Serovë si dhe në qytetet e Kumanovës, Strugës dhe Gostivar, janë arrestuar dhjetëra persona.

Siç transmeton Alsat – M, mësohet se në mesin e të arrestuarve është edhe Imami dhe ligjëruesi i Xhamisë në Tutunsuz në Gazi Babë dhe Jahja Pashë, Rexhep Memishi.

Aksioni sipas informatave jozyrtare është ndërmarr kundër pjesëmarrësve në luftërat në Siri dhe Irak.

Etiketa: ,

Leave a Reply