Do të shkriheni së qeshuri! Gratë adhurojnë koshin e mbeturinave në Indi


E mërkurë, 1 Nëntor 2017

Gratë fetare që mbanin veshur sari ishin në një kompleks tempujsh në shtetin indian të Bihar, megjithëse autori i videos nuk e ka thënë saktësisht se ku.

Videoja, e filmuar në një celular, tregon se gratë grumbulloheshin rreth një kanguri i cili ishte vendosur aty si një kosh mbeturinash, ku njerëzit mund të hidhnin mbeturinat lehtësisht.

[youtube _oa-jyrA1aU]

Por gratë gabimisht ngatërruan koshin e mbeturinave dhe filluan t’i falen atij e të kryejnë ritet fetare sikur të ishte një perëndi.

Dëshmitarët pohuan gjithashtu se gratë e spërkatën kangurin me ujë të shenjtë dhe një nga gratë u pa duke hedhur një monedhë në të.

Shumë shikues të pamjeve u shkrinë së qeshuri nga gratë të cilat adhuruan aq shumë hyjnitë sa përfshinë edhe një kosh mbeturinash.

Etiketa:
Të fundit