Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Dolën pamjet e momentit të hyrjes së popullit në Shtabin e Përgjithshëm në Ankara

Prizren Post | 16:47 - 20.07.2016

Në natën që u tentua grusht shteti dhe marrja peng e komandantit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Tuke, populli me të dëgjuar për ngjarjen menjëherë i shkuan në ndihmë Shtabit të Përgjithshëm, transmeton Prizren Post.

Një grup i qytetarëve me të hyrë në ndërtesë u ballafaquan me plumbat e ushtarëve puçistë. Ngjarjet e asj nate tanimë bënë jehonë të madhe nëpër mediat sociale./Prizren Post/


Arivisti Company