Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Donald Trump është i etur ta takojë Vladimir Putinin

Prizren Post | 11:29 - 26.06.2017

Shumë zyrtarë të Administratës besojnë se SHBA-ja duhet ta mbajë distancën ndaj Rusisë në një kohë kaq të ndjeshme – dhe të bashkëveprojë me të vetëm me kujdes të madh.

Por, Trump dhe disa të tjerë brenda Administratës janë duke bërë presion për një takim të plotë dypalësh.  


Etiketa:

Bëni një koment