Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Drama e PDK-së rreth kandidaturës së Ramiz Lladrovcit, çfarë kishte ndodhur mbrëmë

Prizren Post | 12:33 - 23.08.2017

Bislim Zogaj kishte shfaqur ambicje për këtë pozitë dhe nuk hiqte dorë ndonëse nuk gëzonte përkrahje nga dega.

Burime të Magazina.al, brenda takimit që kishte mbajtur PDK, mësojnë se situata ishte në favor të kryetarit aktual Ramiz Lladrovcit. Përkunder kesaj dega s’po arrinte të vendoste. Duke e parë këtë situatë kryëtari i PDK-së Kadri Veseli thirri në selinë qëndrore në Prishtinë kryesinë e degës.

Pas një debati të gjatë derisa ora po afrofej në 24 kur do përfundonte afati për listat kadri veseli kërkoi të hidhet në votim kandidatura për Ramiz Lladroovcin dhe Bislim Zogaj.

Ky propozim do të kthehet më pas në vdekje politike per Zogajn. Ai mori vetëm tre vota përfshirë edhe votën e tij kurse për Lladrovcin votuan dhjetë vetë nga kryesia e degës.


Etiketa:
Arivisti Company