Elon Musk thotë se kërkesa për hyrje në Twitter është thjesht ‘e përkohshme’


E diel, 2 Korrik 2023

Twitter aktualisht po bllokon vizitorët nga shikimi i cicërimave dhe profileve nëse nuk janë të kyçur.

Është thjesht një “masë e përkohshme emergjente”.

Kështu tha pronari i Twitter-it, Elon Musk, të premten pasi përdoruesit e platformës vunë re se cicërimat dhe profilet ishin të paarritshme nëpërmjet shfletuesve të internetit si në pajisjet desktop ashtu edhe në ato celulare, nëse nuk ishin të kyçur në një llogari. Ndryshimi në thelb bllokoi të gjithë përmbajtjen në Twitter nga vizitorët e paregjistruar dhe nuk u prit mirë as nga përdoruesit e tij të regjistruar.

“Masë e përkohshme emergjente”, shkroi në Twitter (hapet në një skedë të re) Musk në një përgjigje ndaj një përdoruesi që poston në lidhje me kërkesën për hyrje. “Ne po grabisnim të dhënat aq shumë sa që ishte shërbim degradues për përdoruesit normal!”

Është e paqartë saktësisht se çfarë i referohet Musk, por ai ka të ngjarë të flasë për gërvishtësit e webit që tërheqin të dhëna nga faqet e internetit pa kërkuar ndonjë API zyrtare për ta bërë këtë. (Në fund të fundit, API-ja e Twitter tani është shumë e kufizuar dhe kushton një minimum prej 42,000 dollarë në muaj për shumicën e rasteve të përdorimit.)

Etiketa: ,
Të fundit