Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Emri i profetit Muhammed a.s. në zyrën e Stefan Fules

Prizren Post | 13:53 - 06.01.2014

Komisioneri për zgjerim i Bashkimit Europian Stefan Fule është një politikan çek dhe i përket fesë krishtere por kjo nuk e pengon aspak drejtuesin e lartë të Brukselit të mbajë në zyrën e tij edhe një foto madhështore: një kaligrafi me emrin e profetit Muhammed, shkruajne mediat ne Shqiperi.

foto

Fotoja në fjalë ka rënë në sy gjatë vizitës së kryetarit të parlamentit Ilir Meta në Bruksel, gjatë përpjekjeve të Tiranës zyrtare për të siguruar në dhjetor statusin e vendit kandidat.


Etiketa:
Arivisti Company