Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Erdoğan bëhet përsëri anëtar i AK Partisë

Prizren Post | 13:08 - 02.05.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ankara – Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke firmosur deklaratën e anëtarësisë, është bërë përsëri anëtar i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), raporton Anadolu Agency.


Etiketa:

Bëni një koment