Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Flamujt në NATO në gjysëmshtizë në kujtim të viktimave në Stamboll

Prizren Post | 18:15 - 30.06.2016

Bruksel – Pas sulmit terrorist në Stamboll, flamujt e vendeve anëtare para selisë së NATO-s në Bruksel ulen në gjysëmshtizë, raporton Anadolu Agency (AA).

NATO tregoi solidarizim me Turqinë duke ulur flamujt në gjysëmshtizë. Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg i cili ka dënuar menjëherë ngjarjen në median sociale për sulmin e Stambollit duke u solidarizuar me Turqinë, ka dhënë udhëzimin për uljen e flamujve në gjysëmshtizë.

Si rezultat i këtij udhëzimi flamujt e vendeve anëtare para selisë së NATO-s në Bruksel janë ulur në gjysëmshtizë.

Ndërsa në anën tjetër Bashkia Schaerbeek e Brukselit ku jetojnë një numër i madh i qytetarëve belgë me origjinë turke krahas flamujve belgë dhe të rajoneve të tjerë ka vendosur në ndërtesë flamurin turk duke ulur atë gjysëmshtizë.


Arivisti Company