Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Fond shërimi me paratë e shqiponjës

Prizren Post | 08:30 - 03.07.2018

Prishtinë – Shqiptarët në numër të madh u mobilzuan dhe për 24 orë i mblodhën 25 mijë franga, për ta mbuluar gjobën që FIFA ua shqiptoi Granit Xhakës e Xherdan Shaqirit.

Por, futbollistët që u ndëshkuan për kremtimin me rikrijimin e shqiponjës, paratë i destinuan për shërimin e tre personave me sëmundje të rënda në Kosovë, Shqipëri e Maqedoni.

E përgjegjësinë e menaxhimit të përzgjedhjes së përfituesve e mori televizioni Klan Kosova.


Etiketa:
Arivisti Company