Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Fotoja e Ismail Qemajlit në vend të asaj të Presidentit

Prizren Post | 08:56 - 16.09.2013

Tiranë, 16 shtator – Qeveria “Rama” e votuar dje në Parlamentin e Shqipërisë, ka marrë dje tri vendimet e para: atë për ndalimin e importit të plehrave, Kodin për ministrat dhe atë për zëvendësimin e fotografisë së Presidentit me foton e Ismail Qemajlit, kryetarit të parë të Qeverisë shqiptare.

Aktualisht, president i Republikës është z Bujar Nishani.


Etiketa:
Arivisti Company