Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

FSK është gati për tu shëndrruar në Forcat e Armatosura të Kosovës

Fotogaleri3 FotoPrizren Post | 14:29 - 23.09.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës po vazhdojnë trajnimet dhe stërvitjet e tyre në shumë fusha. Ata kanë postuar në rrjetet sociale disa fotografi që tregojnë se janë gati për t’u transformuar në Forcat e Armatosura të Kosovës.

Fotogaleri


Bëni një koment