Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Gaxherri kritikon deputetet që nuk reaguan ndaj veprimit të Haradinajt në Prizren

Prizren Post | 13:31 - 14.06.2018

Prishtinë – Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besa Gaxherri, ka kritikuar Grupin e Grave Deputete, për mos reagim ndaj incidentit të kryeministrit Ramush Haradinaj në Prizren, kur e largoi me forcë një grua nga foltorja me rastin e shënimit të 140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit.

“Fatkeqësisht dua ta bëj me dije opinionin që bordi i grave deputete nuk ka mundur të marrë vendim për të reaguar, në përjashtim të LDK-së dhe VV-së sepse gratë e këtyre që janë në koalicion, nuk duan të reagojnë ndaj skandaleve qoftë të kryetarit të Kuvendit, qoftë të kryeministrit, andaj kjo është e papranueshme. Natyrisht me relevancë është skandali dhe dështimi i protokollit, nuk ka fajet ligji, fajet i kanë ata që janë në Qeveri, atë ditë na kanë dëshmuar që ata nuk dinë as çka janë protokolli, as kryetari i Kuvendit as kryeministri”, tha Gaxherri.


Etiketa:
Arivisti Company