Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Hashim Thaçi tregon për herë të parë përplasjen që kishte me Vuçiqin në Brdo (Video)

Prizren Post | 20:02 - 07.06.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hashim Thaçi në emisionin Komiteti ka folur për bisedimet që u zhvilluan në Brdo dhe për problemet që ai i adresoi Bashkimit Evropian.

Ai ka treguar nëse ishin të vërteta raportimet e mediave serbe, për të cilat kishte folur Vuçiq menjëherë pas samitit. Thaçi ka shpjeguar se çfarë u fol në tryezën e përbashkët.

Presidenti Thaçi ka bërë të ditur se Vuçiq edhe më tej ka theksuar qëndrimet e Serbisë lidhur me mohimin e shtetësisë së Kosovës, duke treguar edhe për reagimin e pjesëmarrësve të tjerë pas deklaratave të Presidentit serb.

Për më shumë detaje, ndiqeni intervistën:


Etiketa:

Bëni një koment