Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Hoti poston nga selia e LDK-së, flet për “konsultime intensive”

Prizren Post | 13:40 - 11.07.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – “Konsultime intenzive. Qendrime te qarta per t’ju qendruar besnik qytetareve te vendit dhe votuesve tane. Ne jemi te vetmit qe mund te garantojme rrugen euro-atlantike te Kosoves. Ne jemi te vetmit qe kemi ekspertize unike dhe perparimtare, ide te reja dhe entuziazem te larte, te gjitha keto ne nje ekip te vetëm”, ka shkruar Avdullah Hoti në Facebook.


Etiketa:
Arivisti Company