Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

I vihet flaka konsullatës izraelite në Stamboll

Prizren Post | 15:08 - 18.07.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Disa protestues turq kanë hedhur flakë mbi konsulatën izraelite në Stamboll.

Protestuesit të revoltuar pas sulmeve disaditore të ushtrisë izraelite mbi territorin e Gazas, si dhe njoftimin e sontëm për marrjen e një ofenzive tokësore nga ushtria izraelite në orët e hershme spontanisht janë tubuar dhe kanë hedhur zjarr mbi konsullatën izraelite në Stamboll.


Arivisti Company