Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Institucionet i hoqën marimangat nga Hamami i Prizrenit

Prizren Post | 21:02 - 27.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prizren – Institucionet sot i kanë hequr rrjetat dhe marimangat nga Hamami i Prizrenit.

Këtë veprim të tyre ne po e lexojmë si përgatitje për rinisjen e punëve restauruese në këtë monument, të cilat ishin ndërprerë në fund të vitit 2014.

Shpresojmë që punët për restaurimin e Hamamit të Gazi Mehmed Pashës të rinisin sa më shpejtë./Prizren Post/

mar


Arivisti Company