Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ish-luftëtarët e UÇK-së sot në protestë

Prizren Post | 07:46 - 18.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Mos-formimi i një komisioni mjekësor që do të caktonte shkallën e invaliditetit për ata që ende nuk po i gëzojnë pensionet.


Paralajmërimet se Qeveria e Kosovës mund të zvogëlojë pensionet e veteranëve, kanë bërë që ish-ushtarët e UÇK-së të organizohen për protestë.

Për këto dhe pakënaqësi të tjera, kjo kategori e luftës sot mblidhet para ndërtesës së Qeverisë në Prishtinë.


Etiketa:

Bëni një koment