Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ja 25 faqet me më shumë “like” në “Facebook”

Prizren Post | 16:25 - 24.06.2014

​Klubi më i njohur i futbollit, Real Madrit, apo futbollisti i famshëm Cristiano Ronaldo kanë shënuar rritje të madhe në rrjetin social “Facebook”.

Përkatësisht në vendin e 23-të dhe të 6-të, klubi dhe lojtari kanë rritur numrin e “like”-ve për një milion.
Më poshtë janë 25 faqet më të pëlqyera së shumti në “Facebook”.

1. Facebook for Every Phone

2. Facebook

3. Shakira

4. Eminem

5 Coca-Cola

6. Cristiano Ronaldo

7. YouTube

8. Vin Diesel

9. Michael Jackson

10. The Simpsons

11. Harry Potter

12. Texas HoldEm Poker

13. Katy Perry

14. Candy Crush Saga

15. Justin Bieber

16. Will Smith

17. Lady Gaga

18. FC Barcelona

19. Linkin Park

20. Bob Marley

21. Taylor Sëift

22. Beyonce

23. Real Madrid

24. Selena Gomez

25. Leo Messi


Arivisti Company