Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ja si dëfrejnë shtetarët e Kosovës (VIDEO)

Prizren Post | 14:06 - 29.10.2013

Gazeta Express publikon videon nga një festë familjare, ku mes shumë burrave që dëfrejnë rreth sofrës, në ballë të saj janë zv.kryeministri i Kosovës dhe ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, ministri i Financave, Besim Beqaj, nënkryetari i PDK-së dhe Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci, shefi i ART-së, Ekrem Hoxha.

Aty nuk mungojnë as përfaqësues të medieve, ku posaçërisht për nga zelli i këndimit krahas ministrit Kuçi, bie në sy gazetari, Baton Haxhiu. “Express” posedon edhe video të tjera nga kjo festë, por ka vendosur që tani për tani të publikojë vetëm këtë video prej 45 sekondash.


Bëni një koment