Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ja si do të duken fletëvotimet e reja [Foto]

Prizren Post | 19:16 - 23.05.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 31-të. Në takim fillimisht u miratuan raportet nga mbledhjet e kaluara, mbledhja e 27 dhe 28.
Po ashtu në këtë mbledhje, KQZ miratoi përmbajtjen dhe dizajnin e fletëvotimit dhe broshurave të kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat mund t’i shihni më poshtë.

flett1


Etiketa:

Bëni një koment