Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

James do të shkëlqej nëse luan në pozitën e tij të preferuar

Prizren Post | 14:59 - 26.07.2014

Trajneri portugez Andres Villas Boas beson përforcimi më i ri i Real Madridit Columbiani James Rodrigues do të shkëlqej nëBernabeu nëse atij i jepet liria për të luajtur në pozicionin e tij të preferuar.

Ish-trajneri i tij në Porto, Vila Boas, ka thënë se CarloAncelotti do të duhet të vendosë James në një pozitë të ngjashme në Santiago Bernabeu nëse italian dëshiron të marrë maksimumin e talentit kolumbian 23 vjeçar.

“Një lojtar krijues si James duhet të ketë lirinë e lëvizjes në fushë. Sipas mendimit tim, pozita më e mirë për James është në vendin nr.10, ku ai ndihet më rehat”, tha trajneri i Zenit Saint-Petersburg për Marca.

Villas-Boas ka pranuar se ai gjithmonë mendonte se James do të arrij gjëra të mëdha, por jo në një moshë të tillë të re.

“Ne kemi bërë transferimin në Porto me qëllim të qartë të zhvillimit gradualisht si lojtar dhe jo me shpresën se ai do të shpërthejnë kaq shpejt”, tha Villas-Boas.

Ai mendon se James i ka të gjitha kushtet për t’iu përshtatur kërkesavetë Real Madridit dhe presionittë klubit.


Etiketa:
Arivisti Company