Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Jeta Xharra i kundërpërgjigjet Adritatik Kelmendit: Po bën biznes me qymyr e naftë

Prizren Post | 10:52 - 03.06.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Akuzat ndërmjet Jeta Xharrës dhe Adriatik Kelmendit kanë vazhduar duke zbuluar detaje të reja pas përplasjes që kishin pasur në një debat të organizuar për ambientin.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company