Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Karaçeva sërish proteston në mbrojtje të kufirit

Prizren Post | 09:54 - 20.09.2014

Dardanë – Në Karaçevë, të komunës së Dardanës, sërish është protestuar në mbrojtje të kufirit.

Në parullën “Tokat e huaja nuk i duam, por edhe tonat nuk i lëshojmë” dhe “Policia e Kosovës të patrullojë në rrugën e asfaltuar” karaçevasit edhe njëherë kanë ngritur zërin për territorin e Kosovës që po cenohet aty afër shtëpive të tyre në brezin kufitar.


Etiketa:
Arivisti Company