Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kështu flenë kafshët [Foto]

Prizren Post | 11:33 - 21.09.2014

Edhe në botën e kafshëve ka këlyshë ose kafshë të mëdha që nuk flenë pa u përqafuar me vëllezërit/motrat apo miqtë që kanë përreth. Shikoni disa kafshë që janë të mbështjellë pas njëri-tjetrit cili nga frika, cili nga të ftohtët dhe cili në gjumë.

ujqit

qent

lemuret

majmunet


Etiketa:
Arivisti Company