Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kështu mund t`i merrni proteinat prej ushqimeve natyrale

Prizren Post | 11:46 - 02.11.2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Proteinat janë blloqet ndërtuese të trupit tonë. Ato janë primare për çdo qelizë dhe për shumë funksione të trupit siç janë edhe enzimat, qelizat e imunitetit, etj.

Proteinat janë më të përqendruara në muskuj, ku së bashku me glikogjenin (sheqeri i depozituar), u japin atyre formën dhe madhësinë.

Për të gjithë ju që keni nevojë për proteina, në vend që të vraponi menjëherë pas suplementeve, ne ju tregojmë ushqimet që janë të tejngopura me këtë përbërës.

Ushqimet që përmbajnë proteina

Bifteku
Tofe
Mishi i gjelit të detit
Salmoni
Thjerrëzat
Mishi i pulës
Vezët


Etiketa:

Bëni një koment