Këta janë fituesit e edicionit 32 të festivalit Zambakut të Prizrenit


E mërkurë, 27 Korrik 2022

PRIZREN – Mbrëmë u bë ndarja e çmimeve fituese të mbrëmjes së edicionit të 32-të të Festivalit Zambaku i Prizrenit.

Çmimet fituese të mbrëmjes së 32 të Zambakut janë:

Çmimi i parë: “Medusa” Rovena Dilo, muzika nga Hitman & Rolla, vargjet Rovena Dilo.

Çmimi i dytë: “Vendi nën diell” Donika Rushiti, muzika Seb Delhysa, orkestrimi Armend Shala, vargjet Mark Gojani.

Çmimi i tretë i është ndarë dy këngëve: “Saril Bana” Tolga Kazaz, muzika Tolga Kazaz, orkestrimi Armend Shala, vargjet Hakan Denke dhe “Më nuk je” Besmir Shishko, muzika dhe orkestrimi Artan Elshani, vargjet Besmir Shishko.

Çmimi i publikut: “Më nuk je” Besmir Shishko, muzika dhe orkestrimi Artan Elshani, vargjet Besmir Shishko.

Pena e Artë: “Buzëqeshja jote” Pjeter Doda, teksti Albion Muhaxheri, muzika Nexhat Macula, orkestrimi Edon Ramadani, studio – aranzhmani Riza Dolaku.

Etiketa: , ,