Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Këta janë fituesit e Zambakut të Prizrenit – Edicioni i 30-të

Prizren Post | 14:25 - 30.06.2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRIZREN – Fituesit e Zambakut të Prizrenit të edicionit 2019 janë si në vijim:

Teksti më i mirë nga Musa Bushrani, kënga “Ura e Dashurisë”, këndojnë Elizabeta Krasniqi dhe Ilir Baxhaku.

Vendi i tretë: “Ura e Dashurisë”, Elizabeta Krasniqi & Ilir Baxhaku, krijim i Veton Perolli, vargjet Musa Bushrani.

Vendi i dytë: Rovena Dilo “Do të çmend”, autor Adrian Hila, teksti Rovena Dilo, orkestrimi Adrian Hila.

Çmimi i parë: “Lule Lule”, Besiana Mehmedi & Shkodran Tolaj, autor Nexhat Macula, teksti Shkodran Tolaj, orkestrimi Riza Dolaku.

Çmimi i publikut apo çmimi i Zambakut të Prizrenit është dueti: Elizabeta Krasniqi & Ilir Baxhaku, kënga “Ura e Dashurisë”.


Etiketa:

Bëni një koment