Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Këta janë kundërshtarët e Kosovës në Ligën e Kombeve

Prizren Post | 20:16 - 16.12.2021

Kosova do të jetë pjesë e Ligës C, ndërsa është dalur nga shorti në grupin e dytë.

Shorti për Ligën e Kombeve është hedhur në selinë e UEFA-s në Nyon të Zvicrës.

Me Kosovën në grup do të jenë Greqia, Irlanda e Veriut dhe njëra në mes të Qipros/Estonise.


Etiketa:

Bëni një koment