Këta janë më të mirët e Prizrenit në kulturë dhe sport për vitin 2018


E martë, 25 Dhjetor 2018

PRIZREN – Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka organizuar ceremoninë e laureatëve të vitit që po e lëmë pas, ku u shpallën më të mirët e vitit në lëminë e sportit, kulturës dhe rinisë.

Në ceremoninë e laureatëve për vitin 2018 mori pjesë edhe kryetari i komunës z. Mytaher Haskuka.
Më poshtë janë fituesit e çmimeve në ceremoninë e laureatëve.

Sportisti më i dalluar:

Mentor Ajazaj

Sportistët e dalluar:

Fatih Karabaxhaku
Kreshnik Mariqi
Albina Bojaxhiu
Egzon Shala
Elona Kolgeci
Muhamet Koro
Drilon Thaçi
Aulona Muhadri
Ilir Muja

Skuadra më e dalluar:

KB Bashkimi (F)

Mirënjohje post mortem në lëminë e sportit:

Iljaz Llausha
Ali Bushi
Ibrahim Shinik
Xhemo Goxha
Shaban Shala
Afrim Spahi
Nexhat Sharani
Aledin Renaku
Ridvan Kalanderi
Bujar Gjurgjealo

Artistët më të mirë në muzikë:

Elvis Bytyçi
Gjulian Bytyçi

Artistët më të mirë në artin pamor:

Luljeta Goranci

Artistët më të mirë në artin skenik:

Hajat Toçilla

Krijuesi më i mirë letrar:

Salajdin Krasniqi

Subjekti kulturor më aktiv:

Orkidea

Mirënjohje post mortem në lëminë e kulturës:

Tasim Shehu
Nijazi Bytyçi
Nuri Përvizi
Simon Shiroka
Tafil Thaçi

Subjekti më i dalluar i rinisë:

Femaktiv
LVRK

Etiketa: , ,

Leave a Reply